Στηρίζουμε τους ένστολους συναδέλφους μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 25-10-2021
Η Ένωσή μας, εκφράζει δημόσια την συμπαράστασή της, στους κρατούμενους συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ για την καταδίωξη και εμπλοκή με τους κακοποιούς στο Πέραμα Αττικής.
Ταυτόχρονα εκφράζει την θλίψη της για την αδόκιμη Εισαγγελική κατηγορία σε βάρους τους για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο !!
Και ο Εισαγγελέας διέταξε την κράτησή τους !!!
Άραγε οι Αστυνομικοί είναι ύποπτοι φυγής;
Μήπως στο εξής οι συνάδελφοι μάχιμοι Αστυνομικοί θα πρέπει να εφαρμόζουν την ατάκα από κινηματογραφική ταινία του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη «του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ»;
Μήπως, όταν οι πολίτες καλούν σε βοήθεια θα πρέπει να εφαρμόζουν την ατάκα του πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης του Σύριζα κυρίου Τόσκα, να προτρέπουν οι Αστυνομικοί τους πολίτες σε περίπτωση που μπαίνουν ληστές στο σπίτι τους αυτοί να κάνουν πως κοιμούνται;
Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες των Αστυνομικών, εν ενεργεία και εν Αποστρατεία, να εκδηλώσουν με κάθε πρόσφορο μέσο την συμπαράστασή τους, στους άδικα διωκόμενους συναδέλφους της ομάδας ΔΙΑΣ όπως π.χ. συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την άδικη κράτησή τους, συγκεντρώσεις υποστήριξης όταν θα προσαχθούν στην Δικαιοσύνη, ισχυρή νομική κάλυψη κλπ.
Συνάδελφοι της ομάδας ΔΙΑΣ είμαστε δίπλα σας, σε σας και τις οικογένειές σας.
Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος                                        ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος