ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.A. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 19-06-2022

Η Ένωση Αστυνομικών Ε.Α.. Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αντιστρατήγου κ. ΔΟΥΒΑΛΗ Γεωργίου, τίμησε με την παρουσία της, τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Μετά την δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και την ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και τις ομιλίες των Προέδρων των Ενώσεων Αποστράτων Θεσσαλονίκης, ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα τιμών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Επιθεωρητή Β. Ελλάδος και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Την Ένωση Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, ο Γ. Γραμματέας κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος και ο Ταμίας κ. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης.

Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών εκπροσώπησαν ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και τα Μέλη της Ε.Ε. κ.κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Ιάκωβος και ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης.

Τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ εκπροσώπησαν τα στελέχη του κ.κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος και ΠΑΣΧΑΛΕΡΗΣ Παναγιώτης.

Επίσης παρέστησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βουλευτές, ανώτεροι και ανώτατοι Αξιωματικοί Αστυνομίας – Στρατού – Πυροσβεστικής και Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων καθώς και πλήθος συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Θερμά συγχαρητήρια στο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της ΓΑΔΘ για την άρτια οργάνωση.