Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Ένωση μας μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ/Σ εκφράζοντας εμπράκτως τη στήριξη της στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας προχώρησε στην αγορά 100 Κουβερτών τις οποίες μετέφερε και διένεμε στο δημοτικό και νηπιαγωγείο του χωριού Αγία Τριάδα του δήμου Παλαμά Ν. Καρδίτσας και στη Ελεγχόμενη Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας στο χωριό Κουτσόχερο Ν.Λάρισας.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο αποστράτων Ν. Καρδίτσας κ. Αριστοτέλη Τσιόγκα και το μέλος κ. Ιάσωνα Τσιρώνη, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Πέτρο Αθανασίου τον δάσκαλο κ. Σωτήρη Μπούσδρα και τη νηπιαγωγό κ. Δέσποινα Ρέπα για την συνεργασία και τη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο Αποστράτων Ν. Λάρισας κ. Χαράλαμπο Ψιψιλή τον Γ. Γραμματέα κ. Βασίλη Ντελή και τα μέλη του συνδέσμου που παρίστανται κ.κ. Θεόδωρο Χρυσόμαλλο, Παύλο Σκρέττα, και Κωνσταντίνο Γουργούτη, για την συνεργασία και τη βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε και το Διοικητή της Δομής κ. Απόστολο Παπαπαρίση για την υποδοχή και τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την εταιρία SPACE Rental cars για την διάθεση αδαπάνως για την Ένωση μας για το σκοπό αυτό και επίσης την εταιρία Ιματισμού Ξενοδοχιακών Μονάδων Ιωάννης Μιχαλόπουλος για τις τιμές κόστους που έκανε.

Την ένωση μας εκπροσώπησαν οι: Πρόεδρος Αναστασιάδης Γεώργιος, Ταμίας Πασχαλέρης Παναγιώτης & Γεν. Γραμματέας Λαμπάδας Γεώργιος

Προηγούμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΦΙΛΟΥ
Επόμενο άρθροΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ