ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 22-01-2014

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 22-01-2014 η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σε μία μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE περισσότεροι από 400 συνάδελφοι έδωσαν ένα βροντερό παρόν, αποδεικνύοντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. Νομού Θεσσαλονίκης, είναι κοντά στους συναδέλφους του Νομού Θεσσαλονίκης, με κάθε τρόπο και οι συνάδελφοι αναγνωρίζουν αυτή την προσφορά.

Την Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της IPA Τρικάλων και Ταμίας του Σωματείου Αποστράτων τρικάλων κ. ΣΚΡΕΚΑΣ Γεώργιος.

Στην Γενική Συνέλευση χαιρετισμό απέυθυνε και ο νομικός μας σύμβουλος Δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης, ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους και για διάφορα ζητήματα.

Όλα τα θέματα εγκρίθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από την Γενική Συνέλευση, στην οποία έλαβαν τον λόγο και τοποθετήθηκαν πάρα πολλοί συνάδελφοι.

Η Γενική Συνέλευση που άρχισε στις 18.00 ώρα περαιώθηκε στις 21.00 ώρα της 22-01-2014 σε άριστο συναδελφικό και φιλικό κλίμα.

Προηγούμενο άρθροΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 31-1-13
Επόμενο άρθροΤΕΥΧΟΣ 1