ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ¨ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ.ΑΣ.¨

Η εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ως επίσημη ημέρα εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 11-06-2023 τελέστηκε δοξολογία, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και εν συνεχεία ακολούθησε εκδήλωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση και τους εν αποστρατεία συναδέλφους μας, τίμησαν με την παρουσία τους, βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του σώματος και των Στρατιωτικές αρχών καθώς και εκπρόσωποι Αστυνομικών Ενώσεων και των Ενώσεων Αποστράτων.

Την Ένωση Αστυνομικών ε.α. Νομού Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος και ο Γ. Γραμματέας κ. ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος.

Η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή και ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών από τον  κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο.