ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 24-04-2021

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 24-04-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες πολλά Δικηγορικά γραφεία διαφημίζουν διεκδικήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ !! για προσφυγή με ομαδικές αγωγές και ζητούν από 50 έως 250 ευρώ ανά άτομο και ποσοστό εφόσον κερδηθούν οι αγωγές !
Σαφώς είναι δικαίωμα του κάθε συναδέλφου να αποδεχτεί αυτές τις προσκλήσεις των Δικηγορικών γραφείων.
Υποχρέωσή μας, όμως, ως Σωματείο είναι να εφιστήσουμε την προσοχή όλων όσων εμπιστευτούν τα ανωτέρω Δικηγορικά γραφεία για τους ευνόητους κινδύνους.
Το Σωματείο μας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) και τους νομικούς μας συμβούλους εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή των θέμα των αγωγών που αφορά την Εισφορά Αλληλεγγύης και θα ενημερωθείτε μόλις έχουμε τις τελικές προτάσεις.
Για το θέμα των παρανόμως κρατηθέντων από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού από το 2016 και εντεύθεν, έχει αποφασιστεί αρχικά να γίνουν Αιτήσεις προς το ΜΤΣ και αμέσως μετά τις 10 Μαϊου 2021 θα κληθείτε τηλεφωνικά, τμηματικά και με όλα τα μέτρα για την πανδημία να προσέλθετε στα γραφεία μας, προσκομίζοντας και τα έγγραφα τα οποία θα σας υποδείξουμε, ώστε να καταθέσετε τις Αιτήσεις σας και το Σωματείο θα τις καταθέσει συνολικά στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.
Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.
6975905000                                     6936592000