23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΈΔΡΙΟ Π.Ο.Α.Σ.Α. 29 & 30/4/2023

Ένα ακόμη κουραστικό αλλά παράλληλα παραγωγικό συνέδριο ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Poseidon resort RAMADA, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Kυρίαρχο θέμα του Συνεδρίου αποτέλεσε η τελική διατύπωση και η ψήφιση του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλεγγύης, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, υπό τον τίτλο: Ε.Λ.Α.ΠΟΑΣΑ.

( Ο τίτλος λειτουργεί και ως πρόσκληση εγγραφής -συμμετοχής όλων των συναδέλφων στην Π.Ο.Α.Σ.Α.)

Η δημιουργία του εν λόγω λογαριασμού αποτελεί την απόδειξης ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ προς τους συναδέλφους που θα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Δικαιούχοι αυτού του λογαριασμού είναι όλα τα μέλη των Ενώσεων- Συνδέσμων που υπάγονται στην Π.Ο.Α.Σ.Α. (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΛ.ΑΣ. ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, καθώς επίσης και οι χήρες των ανωτέρω συναδέλφων οι οποίες είναι εγγεγραμμένα μέλη των Ενώσεων – Συνδέσμων).

Την επιμέλεια για την Σύνταξη και την ολοκλήρωση του όλου πονήματος του Κανονισμού ίδρυσης του Ε.Λ.Α.- Π.Ο.Α.Σ.Α. είχαν οι:

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας Α΄ Αντιπρόεδρος – Νομικός Σύμβουλος ΠΟΑΣΑ και ΟΥΡΑΝΟΣ

Νικόλαος μέλος του Δ.Σ. ΠΟΑΣΑ – Οικονομολόγος, στους οποίους εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Επίσης τις εργασίες του Συνεδρίου απασχόλησαν ακόμα πολλά θέματα που ενδιαφέρουν το σύνολο των Αποστράτων των Σ.Α. τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο ομόφωνο Ψήφισμα που εκδόθηκε και θα δημοσιοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Την Ένωση μας εκπροσώπησαν:

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης Γεώργιος μέλος του Δ/Σ ΠΟΑΣΑ και ο Γεν.Γραμματέας Λαμπάδας Γεώργιος

Η Ένωση μας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Συνέδρους από όλη την Ελλάδα για την συμμετοχή τους και την συνδρομή τους με τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Τέλος ιδιαίτερα συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Κορινθίας Σ.Α. κ. Βασίλη Καραγκούνη οι οποίοι ως οικοδεσπότες του Συνεδρίου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του Συνεδρίου μας.

Προηγούμενο άρθροΕΚΠΡΩΣΗ 25 % ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Επόμενο άρθροΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ